Järnvägens Bågskytteförening
Fortsättning

Vecka 37

Denna vecka har skolan byggt klart altanen med räcke. Killarna från Arilds Allteknik har gjort klart golvet i skjuthallen, vi har satt in innerdörrarna och den sista ytterdörren, vi har målat och tapetserat i café, kök och allrum.

Dessutom så har vi haft den officiella invigningen av nya banan.Vecka 36

Denna vecka har skolan börjat bygga vår altan, vi har spacklat och målat utskjutningsfönstren, monterat upp vår skylt, vävat och måla väggarna i cafeterian, målat väggarna i skjuthallen, målat bommen vid vägen.

Och vi har haft Christofer från Arilds Allteknik hos oss och börjat slipa golvet i vår anläggning.Vecka 35

Denna vecka har vi grundmålat väggarna i skjuthallen, byggt klart alla innerväggar, gipsat klart taket, vi har grävt ner plintar för altangolv, grävt ner stolpar för skjutljus och reklamskyltar, satt dit några ytterdörrar, målat, städat och mycket mer.

Vecka 34

Under vecka 34 har Bravida varit och dragit el. Alléskolan har kommit tillbaka och jobbar med fönstersmygar på in och utsidan. Vi har målat panelen, reglat och skruvat skivor på innerväggarna, skruvat gips i taket på skjuthallen, spacklat och slipat taket, grundmålat taket, klippt gräset och städat.

Dessutom har vi hållit igång vår ungdomsverksamhet.

Vecka 33

Denna vecka har vi haft besök av Västra Svealands Bågskytteförbunds ordförande Kurt Lundgren och Vice ordförande Daniel Larsson.
Vi har börjat skruvat gips i taket, spikat och målat panel, målat fönstersmygar, börjat regla innerväggar, städat, haft gödning på gräset, och mycket mer.